1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 19
Like Tree31Likes

Konu: ilk dalışıma gidiyorum bana şans dileyin lütfen

  1. #1
    OGUZHAN_1973
    Guest

    ilk dalışıma gidiyorum bana şans dileyin lütfen

    dualarınıza ihtiyacım var lütfen esirgemeyin ilk dalışıma gidiyorum

  2. #2
    Emrah GÜRMERİÇ
    Guest

    Cevap: ilk dalışıma gidiyorum bana şans dileyin lütfen

    rastgele dikkatli ol riskli hareketler yapma fazla heyecana kapılma
    Scotchsoda and OGUZHAN_1973 like this.

  3. #3
    Baltazar Divers Sertaç UYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01-09-2011
    Bulunduğu yer
    Istanbul, Turkey, Turkey
    Mesajlar
    2.551

    Cevap: ilk dalışıma gidiyorum bana şans dileyin lütfen

    ne zaman gıdıyosun yaa dur gıtme etmee yapma bakk. sonra sudan cıkmazsın
    bol şans. bulundugun yerde (fethıye) balık alamazsan ılk dalısında bırak abi sen bu işi
    haydi rast gele.
    OGUZHAN_1973 likes this.
    Sertaç UYAR
    İSTANBUL / Avcılar
    31.03.83

    A Rh +




    0554 117 53 25

  4. #4
    Zıpkıncı Scotchsoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13-02-2012
    Mesajlar
    8.046

    Cevap: ilk dalışıma gidiyorum bana şans dileyin lütfen

    Allaha emanet ol sonra bodyne dikkat et panik yapma kasma hiç birşey senden canından degerli değil elin arada kemerinde olsun baktınki sorun var sal gitsin kemeri
    OGUZHAN_1973 likes this.
    Fatih
    İstanbul
    1978
    Adam olmak bir gruba dahil olmak değil bir duruşa sahip olmaktır.

  5. #5
    ZIPKINCI leburaggk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11-05-2007
    Bulunduğu yer
    İZMİR
    Yaş
    29
    Mesajlar
    1.192

    Cevap: ilk dalışıma gidiyorum bana şans dileyin lütfen

    gerçek anlamda ilk dalış ise bu dalışı zıpkınla yapmayın. iyi eğlenceler
    rawdiver and OGUZHAN_1973 like this.
    Burak USLU / 0Rh+
    Hatay/İZMİR
    Akarca/Seferihisar

    leburaggk@hotmail.com

    FACEBOOK

    INSTAGRAM

  6. #6
    ZIPKINCI
    Üyelik tarihi
    28-09-2009
    Bulunduğu yer
    İZMİR
    Mesajlar
    179

    Cevap: ilk dalışıma gidiyorum bana şans dileyin lütfen

    ilk daldığım zamanlar geldi aklıma (5 yıldır dalıyorum hala acemiyim ve bu acemiliği seviyor hayatımı riske atmıyorum) 60 lık yılmazımla vapurla yassıcaadaya gidip bir metre suda 300 gr lapin vurmuş ve bir kahraman edasıyla sudan çıkmıştım. hala her dalışımda ilk kez dalıyor gibi meraklı ve heyecanlı oluyorum. okey oynamakla dalmak arasında ortak bir özellik keşfettim, okey oynarken stresli ve hırslıysan taş gelmez, dalışta stresli ve hırslıysan balık denk gelmez gelsede vuramazsın, onun için her dalışta kendimi şöyle motive ediyorum; sen deniz aşığısın , gir suya denizi seyret, spor yap, nasipse avlanırsın değilse stersini atmış mutlu bir insan olarak sudan çıkarsın, senin şahsında tüm zıpkıncı dostlarıma önce iyi eğlenceler sonra bol av ve sağlıklı dalışlar dilerim.
    gekko, leon_y, rawdiver and 2 others like this.
    Hakan ÖZALP
    yaş 45
    İzmir

  7. #7
    Ahmet Yağız Akay
    Guest

    Cevap: ilk dalışıma gidiyorum bana şans dileyin lütfen

    Aziz mahmud hüdai hazretlerinden himmet isteyin, kabrini ziyaret eden denizde boğulmazmış. İstanbul'a yolunuz düşerse ziyaret edin. Allahü teala'ya emanet olun kardeşim.

  8. #8
    OGUZHAN_1973
    Guest

    Cevap: ilk dalışıma gidiyorum bana şans dileyin lütfen

    önerileriniz ve uyarılarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim sağlıcakla dalın........

  9. #9
    OGUZHAN_1973
    Guest

    Cevap: ilk dalışıma gidiyorum bana şans dileyin lütfen

    gittim ve ilk dalışımı yaptım cok güzel ve heyecan vericiydi bir iki tane mır mır ve bir tane 1 mt ye yakın müren gördüm ama hiç birine atış yapmadım tecrübe edinmek adına iyi bir iki agoşon denemesinde bulundum hiç bir sıkıntım olmadı dersem yalan olur agoşonda cok uzun süre kalamıyorum en cok10 saniye bu normalmidir yoksa anormalmi fikri olan biri aydınlatırsa cok sevinirim ......

  10. #10
    ZIPKINCI F. Kaan OZENC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01-06-2009
    Bulunduğu yer
    istanbul
    Yaş
    38
    Mesajlar
    475
    Oguzhan bey dalisinizda basarilar muhabbetiniz sen ve daim olsun.
    OGUZHAN_1973 likes this.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Lütfen bana akıl verin !
    By rawdiver in forum Zıpkıncı Kahvesi
    Cevaplar: 60
    Son Mesaj: 06-01-2011, 23:40
  2. EKMEL AKGÜN'ü tanıyanlar lütfen bana ulaşsın!!!
    By Sedat CAN in forum Zıpkıncı Kahvesi
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 20-09-2010, 21:10
  3. Şans Dileyin !!!
    By Utku Yavuz in forum Üye Haberleri
    Cevaplar: 15
    Son Mesaj: 08-01-2009, 11:59
  4. Lütfen bana yardım edin
    By Kayhan YILDIRIM in forum S.S.S
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 16-06-2008, 15:48
  5. Yeni tüfek şans getirdi bana
    By ES_EM in forum Photo - Fotoğraf Albümü
    Cevaplar: 37
    Son Mesaj: 01-06-2008, 18:18

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206