Merhaba arkadaşlar. Esim dogum gunum nedeni ile dakis saati almak istedogimi bildigi icin sagolsun omr1 almis. Saati sarja taktim ve digital ekran geldi fakat ekran titriyor. Yeni alindigi icin gidip degistirme sansim var. 900tl civarinda fiyati. Sizce bu saat senede 20-30 dalis yapan birisi icin yeterlimidir. Birde bu sitede sanirim bir arkadas bu saat icin sirf time yok demis. Bilginiz varmi. Surf timedan kasit tam olarak nedir. Baska bir marka model tavsiyeniz varmi. Surf time gibi sizce olmasi mutlak olan ozellikler nelerdir. Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
Duyuru
Çökü?
Henüz duyuru yok
Omr1
Çökü?
X
-
Cevap: Omr1
Asl? raaroka taraf?ndan gönderilmi? Mesaj? gösterMerhaba arkadaşlar. Esim dogum gunum nedeni ile dakis saati almak istedogimi bildigi icin sagolsun omr1 almis. Saati sarja taktim ve digital ekran geldi fakat ekran titriyor. Yeni alindigi icin gidip degistirme sansim var. 900tl civarinda fiyati. Sizce bu saat senede 20-30 dalis yapan birisi icin yeterlimidir. Birde bu sitede sanirim bir arkadas bu saat icin sirf time yok demis. Bilginiz varmi. Surf timedan kasit tam olarak nedir. Baska bir marka model tavsiyeniz varmi. Surf time gibi sizce olmasi mutlak olan ozellikler nelerdir. Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
Saatinizi değiştirebilirsiniz garanti kapsamındaysa.
Surftime 2 dalış arasındaki dinlenme vaktinizi göstermek amaçlı bir özellik. Bunu kendiniz saate bakıp da tutabilirsiniz kafadan ama olmasi avantaj tabiki hazır yerinize dinlenme sürenizi tutan özellikde bir saat alsaniz daha iyi olurkolay gelsin
sigpic
"Sadece Rüku'da E?ilir, Secdede Diz Çökeriz"
Halil Kafkas
-
Asl? kayasoner taraf?ndan gönderilmi? Mesaj? gösteraynı saatten bende yeni aldım surftime var bilgin olsun bence yeterli bir saat bana bile yetiyor her hafta gidiyorum dalışa git değiştir işini hayliyle görür
Yorum yap
-
Asl? kayasoner taraf?ndan gönderilmi? Mesaj? gösteraynı saatten bende yeni aldım surftime var bilgin olsun bence yeterli bir saat bana bile yetiyor her hafta gidiyorum dalışa git değiştir işini hayliyle görür
https://www.decathlon.com.tr/nemo-wi...d_8030872.html
150 tl fiyat farkı var ne dersiniz hangisini tavsiye edersiniz acaba
Yorum yap
-
Hocam müsadenizle bende arada bir danışayım omer1 kol saati kayışıylan sp1 uyumsuz dedilerfirmayı aradığımda fakat kayışların bahlantı yerleri sp ile sanki aynı gibi bu konuda daha önce yapan varmı ..? sp1 ile omer saatin kayışlarını tutturmuş ..?Galiba kocaman bir bal?k gördüm sanki
0535 406 98 08
?STANBUL / KARTAL
Yorum yap
-
merhaba saati eğer decatlondan aldıysanız iade edebilirseniz iade edin garanti bitince en ufak arızada hiç biryerde yaptıramazsın saati ve decatlon ilgilenmiyor çözümde üretmiyorlar sıkıntı yaşamayın daha sonraCEYLAN AYGÜZER
1981 ?ZM?R
0 Rh+
Yorum yap
-
Asl? raaroka taraf?ndan gönderilmi? Mesaj? gösterBirde bugun bu saate baktım.
https://www.decathlon.com.tr/nemo-wi...d_8030872.html
150 tl fiyat farkı var ne dersiniz hangisini tavsiye edersiniz acabasoner kaya AYDIN 1984
Yorum yap
-
Bu scuba saati sanırım. Serbest dalışa uygun olmayabilir.Asl? kayasoner taraf?ndan gönderilmi? Mesaj? gösterbu saat geçen dekatlonda gezerken gördüm çok büyük görsel açıdan hiç güzel değil ama özelliklerini bilmiyorumÜmit Pasin
1978 BURSA
Yorum yap
-
Asl? roketatar taraf?ndan gönderilmi? Mesaj? gösterBu scuba saati sanırım. Serbest dalışa uygun olmayabilir.
Yorum yap
-
Merhaba bende bu saati dekatlondan 900 tl iken kaptım şuanda zam gördü 1200 oldu herneyse benim sorunum şu ;
saat şarjlı geldi herşey guzel çalışıyor ama şarja taktığımda ekranda şarjda olduguna dair bir uyarı bir belirteç çıkmıyor ? bu normalmı yoksa şarjmı almıyor ? sanırım herhangı bır uyarısı yok şarj oluyor dıye ?
Göktan KONURALP
Spor Bilimcisi ,Antrenör ,Kondisyoner
?stanbul , Mu?la
Yorum yap
-
sağ üsteki tuşa 10 saniye basılı tuttunmu uyku moduna geçiyor o zaman şarj olmuyor herhangi bir tuşa bir kere basarsan açılır benimki açıkken şarj oluyor bi deneyin açıkken mi şarj oluyor yoksa uyku modundamı sonucu burayada yazın bende merak ettimsoner kaya AYDIN 1984
Yorum yap
Yorum yap