Cevap: Sanırım Artık Forumu Kaybediyoruz...
Forum Yok oluyor
Selamlar, bir suredir bende giremiyordum foruma, sifreyi kabul etmiyordu ama sorun cozuldu
Baslik acayim dedim ama baktim aktif olan eski uyeler burda toplanmis direk burdan dalayim geyigin icine dedim
Herkes farkli farkli konulardan sikayet etmis ama iyilestirmede gozukmuyor. Herseyde oldugu gibi bununda basinda maddi nedenler geliyor sanki. Okan Yildirima yakin olan birileri tum bu problemlerin cozumu icin tam olarak ne gerekli konussa belki bi havuz hesap actirip siteyi elden gecirtebilimiyiz ki? Veya siteyi satisa cikartsa talip olanlar olur belki yine Ozan Yildirimin anisinida yasatacak sekilde?
Kayhan Abi yoneticilerin bahsi gecen konularla ilgili birsey yapamadigini dile getirmis zaten yok yere yoneticilere sitem etmeninde luzumu yok bence. En azindan Okan Yildirim bu konular hakkinda bir iki kelam etse daimi uyelerin icine su serpse iyi olur. Belki ana problemle ilgili cozum aramizdan cikar.

Selamlar, bir suredir bende giremiyordum foruma, sifreyi kabul etmiyordu ama sorun cozuldu

Kayhan Abi yoneticilerin bahsi gecen konularla ilgili birsey yapamadigini dile getirmis zaten yok yere yoneticilere sitem etmeninde luzumu yok bence. En azindan Okan Yildirim bu konular hakkinda bir iki kelam etse daimi uyelerin icine su serpse iyi olur. Belki ana problemle ilgili cozum aramizdan cikar.
Yorum yap