If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Duyuru
Çökü?
Henüz duyuru yok
30 liralik palet ile 230 liralik paletin farklari ?
Cevap: 30 liralik palet ile 230 liralik paletin farklari ?
30 lira daha iyi harun direk 20 metre fırlatıp karaya gönül rahatlığıyla atabilirsin kırıldı derdi yok demir gibi
Mangal mı yakacan çıkar paleti kömürü yele
kayıpmı oldu kırıldımı yenisini al
çokmu yoruldun ayağından çıktı geri gidip alacak halinmi yok bırak gitsin dön arkana bakma
şimdi 300 tl lik
Kayaya yaklaşma kırılır çizilir
düz zeminde çıkar kötü olmasın deforme olmasın
Derine dalıp çıkarken gezerken fazla yorulmassın
güç kaybı olmaz fazla
yani biri murat 131 diğeri BMW ikiside gider
Bunları engin tecrübelerimden dolayı yazmıyorum , Aynı soruyu bende sordum birçok kişiye aynen bu cevapları aldım
Re: 30 liralik palet ile 230 liralik paletin farklari ?
30 liralık la arada illaki çok fark vardır hız kalite konfor emniyet vs ama 1000 liralık hatta daha fazla tutarda paletler palalar filanda mevcut bunlarla o 200 ,300 liralıklar arasında cok bi fark olmasa gerek bunu tartışmaya körük gibi algılamayın
Aralarındaki fark malzeme kalitesi, üretim, mühendislik, konfor, dayanıklılık gibi bir çok nedenden kaynaklanıyor. İkisi ile de yüzebileceğin kesin ama nasıl yüzeceğin önemli, 30 tl lik paleti alıp memnun kalmadığında 230 liralık palete toplamda 260 tl vermekte var işin ucunda
30 tl lik paletle 200 tl lik paletin arasındaki farkı, suda patinaja başlayınca, yüzmekten arka baldırların çekmeye başlayınca, akşam dalış bitince ağrıyan bileklerine baktıkça anlarsın
o kadar fark olduguna göre bir halt varki fiyat farkı var, şöyle düşün agaşona 2 balık geliyor biri sarpa biri sinarit ikiside yeniyor ama biri farklı )
benımde 17 yasında kardesim var, ayak numaralarımız farklı oldugundan benım paletlerımı kullanamıyor, aynı merada kara kıyı av yaptıgımızda o 30tlık palet ıle ben karbon paletle dalıyorum...benım vurdugum kadar balık oda vuruyor... başlangıç için palete fazla para verme 30lıralık sea starlar işini görür.
sizinle aynı düşüncede olmadığımı belirtmek isterim. şöyle ki; bende 200 tl, badymde ise 1000 tl lik paletlerden var. 15-mt dalışlarda farkı gördüm ki benim paletler yukarı çıkarken hafif yalpa yapıp palanın geri dönüşü fazla yok iken 1000tl paletlerde özellikle çıkışlarda daha az enerji ve daha hızlı yorulmadan çıktığını fark ettim bunun sebebi ultra hafif ve bir o kadar sağlam oluşu ve mükemmel ötesi esnekliği olmasıdır. buda derin yapacak arkadaşlar 1000tl tabir ettiğiniz karbon paletlerle dalmanın doğru olacağıdır. kısacası nasıl her derinlik için farklı zıpkın boyu ve lastik kalınlıkları şart ise tam profesyonel paletlerde o denli şart. dalın sağlıcakla
Ya abiler o zaman şöyle fazla abartılı olmayan bi fiyata iyi sayılabilecek max 15 mt derinlik yapacak bi palet önerebilirmisiniz ? sadece marka 2. ellere suan bakamam
Yorum yap