Duyuru
Çökü?
Henüz duyuru yok
6 haziran karakıyı tral sokar kefal vatoz
Çökü?
X
-
Cevap: 6 haziran karakıyı tral sokar kefal vatoz
Aynı duruma yakın benimde yıllar önce başıma geldi vatoz aniden çapraz üstümden çok yakın geçti aniden görünce tırsıyor insan ,oysa saldırgan hareketleri yok ..avlar için tbr.afiyet olsun ...AL? k?sa 1974 Foça-?ZM?R
Yorum yap
-
Asl? orko10 taraf?ndan gönderilmi? Mesaj? gösterelle yakalama hareketin süper tbk ederim ayrıca yakın mesafeden atışlarda çok dikkatli ol şiş yay gibi geri gelir allah muhafaza üzme bizi kardeş...
sağlıcakla dal hoşçakal
Asl? Osman ARSLAN taraf?ndan gönderilmi? Mesaj? gösterTebrikler avlar için.
Sular bir türlü düzelmedi akdenizde marmaracılar nazar değdirdi
Asl? kurtnazar taraf?ndan gönderilmi? Mesaj? gösterTebrikler,nefesine sağlık
Asl? zıpkıncım taraf?ndan gönderilmi? Mesaj? gösterdedim vatoz da mı vurdun abi..uzay gemisi gibi geçti mübarek
..tebrikler abi..kaçan kefal nası kaçtı analamadım ama geç kalındı gibi geldi, kısmet..
Asl? dnz35 taraf?ndan gönderilmi? Mesaj? gösterTebrikler...
Asl? mesoo78 taraf?ndan gönderilmi? Mesaj? göstervatoz süpermiş..
Asl? Necip OĞUZ taraf?ndan gönderilmi? Mesaj? gösterTebrikler Mustafa, afiyet olsun...
Asl? Ali KISA taraf?ndan gönderilmi? Mesaj? gösterAynı duruma yakın benimde yıllar önce başıma geldi vatoz aniden çapraz üstümden çok yakın geçti aniden görünce tırsıyor insan ,oysa saldırgan hareketleri yok ..avlar için tbr.afiyet olsun ...
Yorum yap
-
Asl? Cem GÜNEş taraf?ndan gönderilmi? Mesaj? göstertebrıkler super av olmus
Yorum yap
-
Tebrikler, o vatozdan bende gormustum bunun da apzı sanırım ordek gibiydi ama benım gordugum siyah puantiyeliydi. Baya bi tırsmıstım gordugumde.Kutay Yamanlar 12.09.1994 Kar??yaka/?zmir<br>
[PaPaZ TeaM]
Yorum yap
Yorum yap